UUSI NOUSU SUOMELLE

Kokoomus valitsi puoluekokouksessaan uuden puheenjohtajan. Voittajaksi nousi Alex rehdin ja tasokkaan kampanjoinnin päätteeksi. Olen iloinen siitä, että sain olla mukana Alexin tiimissä tämän kampanjan aikana.

Alexista Suomi saa uudenlaisen ja positiivisen johtajan. Alexille tärkeintä on viedä Suomea eteenpäin rakentavasti ja asiallisesti, ilman ilkeilyä tai poliittisten irtopisteiden hakua.

Siksi Alexin uusi tapa johtaa on ennen kaikkea tiimipelaamista. Kenelläkään ei voi olla tietoa kaikesta ja virheitä sattuu kaikille. Myös epäonnistumiselle ja riskinotolle tulee olla tilaa meidän yhteiskunnassamme.

Olennaista uudessa johtamisessa onkin oppia omista virheistään. Viisautta on myös avoimesti kuulla omia, toisia mutta myös kilpailevia näkemyksiä. Vain siten me kaikki voimme kasvaa ja mennä eteenpäin.

Uudenlaista politiikkaa ja uutta tapaa johtaa tarvitaan Suomen nykyisten ongelmien ratkaisemiseksi. Suomen talouden palauttaminen uuteen nousuun seitsemän kriisivuoden jälkeen edellyttää tosiasioiden tunnustamista ja niihin perustuvia jämäköitä päätöksiä.

Tärkein totuus tunnustettavaksi on se, että nykyisen kriisin aikana me olemme menetteäneet paljon työpaikkoja. Niiden takaisin saaminen edellyttää sitä, että yrittäjyydelle ja ahkeruudelle annetaan nykyistä enemmän tilaa suomalaisessa yhteiskunnassa. Yrittäjyyden pullonkaulojen poistamiseen tulee ryhtyä mahdollisimman nopeasti, viimeistään keväällä 2015 aloittavassa hallituksessa.

Suomi tarvitsee uuden nousun ja Alexin johdolla se on mahdollista. Meidän on luotava uudesta maa ja se on mahdollista vain tulevaisuudenuskolla, osaamisella, luovuudella, ahkeruudella ja kansainvälisyydellä. Tehdään se yhdessä, kukin omalla tavallamme ja toisiamme arvostamalla.